Példamutató felajánlást tett az Eplényi Síaréna a bajban lévő vendéglátóhelyeknek

Mindig szívmelengető látni, ha a nehéz helyzetben lévők összefognak, és együtt próbálnak kiutat találni a válságból. Az Intersport Síaréna kampányt indított a vendéglátóhelyek megsegítésére: február elejétől Eplénybe költözik néhány budapesti bisztró és étterem.

"A Ski43 csapatával szerettük volna megfűszerezni az elmúlt időszak szürke hétköznapjait, a vendéglátóhelyeket sújtó jelenlegi helyzetben konyhát, teret, de leginkább lehetőséget szeretnénk biztosítani a piac azon szereplői számára, akik ellehetetlenültek az elmúlt időszakban" – olvasható a kampány háttere a Síaréna Facebook-oldalán megjelent posztban.

Így sütötték ki a Gastro43-at, melynek lényege, hogy a Síaréna tökéletesen felszerelt Holle Anyó konyháját és a Parázst egy-egy étterem, bisztró csapata leegyeztetett időszakban díjmentesen használhatja, természetesen elviteles kiszolgálással, betartva a jelenlegi szabályozásokat.

A Turizmus.com cikkéből kiderül, hogy a vendéglátósok teljes egészében megtarthatják a Síarénában szerzett profitot. Első körben a Tereza, a Mazel Tov és a Mák már biztosan ott lesz Eplényben.

Hazai helyzet

A napokban megírtuk, hogy márciusig nincs remény az éttermek számára, valamint még keményebb kormányrendeletet fogadtak el Magyarországon, amely főként a vendéglátósokat érinti. Egy debreceni vendéglátós pedig érdekes cselt vetne be, hogy kinyithasson.

(Forrás: az Intersport Síaréna Facebook-oldala, Turizmus.com, illusztráció: Puskás Nóri, Unsplash)

 

eplény | kampány | nehéz helyzet | tereza | bisztró | étterem

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom